Leguijt Advies

Beleid & Organistatie

drs. F. (Frank) Leguijt MMC
f.leguijt@kpnmail.nl
tel. 06 21 524 536
Enkweg 70, 8071 BK Nunspeet

 

Curriculum Vitae en profiel Frank Leguijt

Drs. Frank Leguijt (1956) studeerde politieke en sociale wetenschappen in Amsterdam en beschikt over ruim twintig jaar ervaring als beleidsadviseur, interim- en projectmanager bij de Universiteit en het Academisch Ziekenhuis (AMC) in Amsterdam en als divisiemanager in algemene ziekenhuizen in Amersfoort en Gouda.

Sinds 2003 zet ik mijn organisatiekundige en veranderkundige expertise in als zelfstandig adviseur beleid en organisatie in de gezondheidszorg. Speciaal thema is de positie van professionals in de zorg en de relatie tussen professionals en organisaties.

Profiel

“Ik ben een ervaren adviseur met ruime kennis van de zorg, vooral ziekenhuizen en heb ook ervaring als interim-manager en bestuurssecretaris. Kenmerkend voor mijn optreden zijn:

Ik analyseer en ontwikkel inzicht in complexe situaties en ben in staat  inzichten en belangen van organisaties en professionals af te stemmen en te integreren: “Succes is afhankelijk van de goede balans van publieke, private én professionele aspecten”.

Strategie en beleid ontwikkelen doe ik met nadruk op de operationele uitvoering. Als practicus zijn voor mij mogelijkheden, voorwaarden en beperkingen mede bepalend voor plannen en organiseren.

Waar nodig motiveer ik mensen voor ambitieuze, realistische doelstellingen en begeleid hen daarbij. Ik heb affiniteit met mediation.”

Frank Leguijt is geregistreerd Master of Management Consultancy (MMC). Zie hieronder voor een uitgebreider Curriculum Vitae. Tevens vindt u daar een lijst uitgevoerde advies-opdrachten.